اگر علاقهمندید که در کانادا شغل مناسبی پیدا کنید حتماً بر روی انگیزهنامه و رزومه کاری خود تمرکز بیشتری داشته باشید. کانادا یکی از کشورهای مهاجرپذیر است که فرصتهای شغلی بیشماری را در اختیار مهاجران قرار میدهد و شما هم میتوانید شغل مورد رویایی خود را در این کشور پیدا کنید. این کشور پیشرفته امکان مهاجرت کاری را برای افراد در سراسر دنیا فراهم کرده و گزینه جذابی برای مهاجرت است. در ادامه با ما همراه باشید تا با نکاتی در زمینه جستجوی شغلی در کانادا آشنا شوید.
۱. شروع کار در کانادا و روزمهنویسی
قبل از اینکه برای کارفرما در کانادا رزومهای ارسال کنید، بهتر است که مطمئن شوید فرمت صحیح CV را رعایت کردید. رزومههای باید به درستی نوشته شوند و تنها وظایف و دستاوردهای فردی و تیمی نباشد. اگر رزومه شما تاثیرگذار نباشد، کارفرما حتی برای مصاحبه هم از شما دعوت نمیکند. برای ارتباط با کارفرما باید تلاش بیشتری کنید و خود را از طریق یک رزومه مناسب به کارفرما معرفی کنید. رزومه شما باید وقت کمی از کارفرما بگیرد و بتواند قانعکننده و جذاب باشد. سوابق شغلی و تحصیلی در رزومه کانادا اهمیت زیادی دارد اما حتما به خلاصهنویسی رزومه هم توجه کنید. اگر هدف شما دریافت کارت اقامت دائم کانادا از طریق پیشنهاد شغلی است، ارائه یک رزومه قوی و استاندارد اهمیت بیشتری پیدا میکند. هنگامی که رزومه شما مورد پذیرش قرار میگیرد، حتماً برای مصاحبه کارفرما آماده شوید.
۲. نحوه فرستادن رزومه
حتماً در فرستادن رزومه دقت کنید و موقعیتهای متنوع را همزمان امتحان نکنید. شما نباید ۳۰ شرکت را به صورت همزمان با نامههای شغلی خود بمباران کنید. مدیران و شرکتها با هم در ارتباطند و ممکن است در مورد رزومه شما باهم صحبت کنند. سعی کنید که از طریق راههای دیگر با شرکت تماس برقرار کنید و اطلاعات مفید و موثر در مورد خود با شرکتها در میان بگذارید. برای فرستادن رزومه حتماً هدفمند باشید و در ایجاد ارتباط موثر با کارفرما تلاش کنید.
۳. اشتیاق داشتن
برای رزومه و نوشتن انگیزهنامه حتما اشتیاق خود را نشان دهید، از این طریق کارفرما راحتتر قانع میشود. حتماً از رسیدن رزومه به دست کارفرما اطمینان حاصل کنید و یک هفته بعد از ارسال رزومه، پیگیری کنید تا علاقه خود را نشان دهید. بعد از مصاحبه، ایمیلی برای تشکر بفرستید و خود را از سایرین متمایز کنید. همین کارهای به ظاهر ساده، میتواند اتفاقات سرنوشتسازی برای شما رقم بزند. حتما نمونههای رزومه را در سایر وبسایتها ببینید تا ایرادات رزومه خود را برطرف کنید.
۴. داشتن سابقه کاری قوی
همیشه کار کردن با شرکتهای معتبر برای شما یک رزومه قوی به همراه دارد. هر چقدر که مراکزی که استخدام شده بودید، قویتر باشد شانس پیدا کردن کار بهتر برای شما بیشتر است. سعی کنید از کارفرمای قبلی خود نامههای معرفی و توصیهنامه دریافت کنید. البته مرتبط بودن رزومه با پوزیشن شغلی هم اهمیت زیادی دارد. ارتباط شغلی به شما کمک میکند تا راحتتر بتوانید نظر کارفرما را جلب کنید. سعی کنید از سابقههای مرتبط با پوزیشن شغلی خود برای رزومه استفاده کنید.
۵. استفاده از شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی مانند لینکدین و فیسبوک ارتباط کاری شما را گسترش میدهد؛ این شبکههای اجتماعی به عنوان ابزار رسانه اجتماعی مورد استفاده قرار میگیرد که در رزومه افراد موثر است. داشتن پروفایل مناسب در لینکدین دایره بیزینسی شما را گسترش میدهد. سعی کنید که با سایر کاربران در شبکههای اجتماعی ارتباط برقرار کنید و از این ارتباط برای پیدا کردن موقعیتهای مناسب شغلی استفاده کنید. گسترش ارتباطات به پیشنهادات شغلی بهتر کمک خیلی خوبی میکند. کارفرمایان بسیاری هر روز از طریق این ابزارها برای استخدام کردن نیرو استفاده میکنند.
۶. وجود شبکه ارتباطی
سعی کنید که شبکه ارتباطی خود را داشته باشید؛ شبکهسازی موثر به شما کمک میکند بتوانید ارتباط گستردهتری داشته باشید. بنابراین از نظر اجتماعی و حرفهای پیشنهادهای شغلی بیشتری را دریافت میکنید. همیشه در رویدادهای بیزینسی شرکت کنید و در زمینه حرفه خود با افراد متفاوت ارتباط بگیرید. دنبال راههای تازه برای گسترش ارتباطات خود بگردید و با افراد تازه آشنا شوید.پ
۷. جستجو در سایتهای کاریابی
به جز لینکدین حتما در سایتهای کاریابی مانند indeed، Workpolis، Jobboom ثبت نام کنید و در منابع مشابه به جستجو بپردازید. از امکانات و گزینههای مناسب برای جستجوی شغل خود در این سایتهای کاریابی بهرهمند شوید. سایتهای کاریابی بسیار منابع خوبی برای ورود به بازار کار و پیدا کردن شغل مناسب در کانادا هستند. این سایتها خدمات رایگانی را در اختیار شما قرار میدهند که میتوانید رزومه خود را برای موقعیتهای شغلی مدنظر ارسال کنید. همچنین، اگر فرآیند پیکاپ ویزا کانادا را انجام دادهاید و آماده مهاجرت هستید، استفاده از این سایتها میتواند مسیر کاریابی شما را هموارتر کند.
۸. فیلترگذاری برای جستجو
قبل از ارسال رزومه در سایتهای کاریابی، حتماً از فیلترگذاری در این سایتها استفاده کنید. به این صورت تنها مشاغلی به شما پیشنهاد میشود که براساس شرایط شغلی شما باشد. دیگر نیازی نیست تمام موقعیتهای شغلی را بررسی کنید. میتوانید از فیلترهای موقعیتهای مکانی خاص، شرایط حقوق، نیمه وقت یا تمام وقت بودن و… استفاده کنید. به این ترتیب فرصت کمتری را صرف جستجو در این وبسایتها میکنید.
۹. افزایش مهارتهای مصاحبه
سعی کنید که مهارتهای مصاحبه خود را افزایش دهید و به این ترتیب میتوانید برای مصاحبه با آمادگی بیشتری حاضر شوید. مصاحبه خوب با قدرت کلام و زبان بدن تکمیل میشود. حتما یک پوشش راحت برای خود انتخاب کنید. اگر مصاحبه آنلاین دارید لباسی بپوشید که در آن راحت باشید. قبل از انجام مصاحبه حتما اتصالات اینترنت خود را بررسی کنید. میتوانید سوالات خود را یادداشت کنید تا در هنگام مصاحبه چیزی را فراموش نکنید. کارفرمایان دنبال کسی نیستند که جواب همه سوالات آنها بدهد بلکه کسی را میخواهند که صداقت داشته باشد و براساس رزومه بر مهارتهای خود مسلط باشد.
۱۰. صبور باشید
پیدا کردن شغل مناسب در یک کشور دیگر کاری است دشوار! پس تا میتوانید صبور باشید. ساخت رزومه مناسب، شبکهسازی، عضویت در سایتهای کاریابی و شبکههای اجتماعی به شما کمک میکند تا راحتتر بتوانید به نتیجه برسید. اما به هر حال پیدا کردن شغل مناسب کمی زمانبر است. ناامید نشوید و از افراد با تجربه در این زمینه کمک بگیرید. میتوانید با مشاورین مهاجرت برای ارسال رزومه مشورت کنید. کانادا فرصتهای کاری زیادی دارد و هرچند که پروسه مهاجرت به آن دشوار است اما ارزشش را دارد که صبور باشید و تلاش کنید.
شرایط کاریابی در کانادا
متقاضیان مهاجرت کانادا میتوانند از روشهای متعددی برای مهاجرت خود اقدام کنند. یکی از بهترین روشهای مهاجرت به این کشور زیبا و گسترده از طریق ویزای کاری است. با ویزای کاری افراد میتوانند به خاک این کشور وارد شوند و اقامت موقت دریافت کنند. همچنین ویزای کاری در کانادا با داشتن شرایطی امکانپذیر است که در ادامه به برخی از این شرایط اشاره میکنیم:
- باید اثبات کنید که هدف شما ماندگار شدن در خاک کانادا نیست و حتما بعد از اتمام اقامت موقت خود به کشور مبدا برمیگردید.
- سوء پیشینه نداشته باشید، زیرا فعالیتهای مجرمانه شما مانع گرفتن ویزای کاری میشود. حتما گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید.
- متقاضی نباید بیماری خاصی داشته باشد و باید بتواند به خوبی کار کند.
- سن متقاضی برای گرفتن ویزای کاری مناسب باشد و متناسب با مهارتها و تجربیات خود برای گرفتن موقعیت شغلی اقدام کند.
- بودن متقاضی در خاک این کشور خطر امنیتی برای شهروندان کانادا نداشته باشد.
- اثبات استطاعت مالی اهمیت زیادی دارد. پس حتما تمکن مالی داشته باشید که تضمین کنید میتوانید مخارج خود و خانواده را بپردازید و سربار دولت نمیشوید.
همچنین، افرادی که نیاز به تراول داکیومنت کانادا دارند، باید شرایط خاصی را رعایت کنند، بهخصوص اگر بهعنوان یک مقیم دائم بخواهند بدون کارت PR وارد کشور شوند. این مدرک به شما اجازه میدهد تا بدون مشکل به کانادا بازگردید و به امور مهاجرتی خود ادامه دهید.
جمعبندی
ما در این مقاله به بررسی راهنمای پیدا کردن شغل در کانادا پرداختیم؛ کانادا از جمله کشورهای مهاجرپذیر است که هر ساله مهاجران زیادی شانس اقامت کاری در این کشور را پیدا میکنند. این کشور پیشرفته و ثروتمند فرصتهای شغلی مناسبی را در اختیار افراد قرار میدهد. متقاضیانی که روزمه قوی و ارتباطات موثری داشته باشند، شانس بیشتری در جلب نظر کارفرما و گرفتن موقعیتهای شغلی دارند.
سوالات متداول
۱. بهترین سایتهای کاریابی در کانادا کدام است؟
سایتهای معتبری مانند indeed، workpolis، monster canada، job bank از جمله سایتهای کاریابی در کانادا به شمار میرود. ۲. متوسط درآمد در کانادا چقدر است؟
در کانادا با کسر مالیات متوسط درآمد حدود ۴۰۰۰ دلار کانادایی در ماه است. البته این حقوق در شهرهای بزرگ میتواند بیشتر باشد. ۳. رزومه مناسب برای کارفرمای کانادایی چگونه است؟
رزومه باید مفید مختصر باشد و تمام مهارتهای شخصی و تجربیات کاری و تحصیلات به صورت واضح نوشته شده باشد.
منبع: moving2canada.com | adabvisa.com