در چه کشورهایی فرد با ویزای همراه، اجازه کار دارد؟

مهاجرت به خارج از کشور با دریافت ویزای همراه

امروزه، بیشتر افراد به خصوص ایرانی‌هایی به مهاجرت روی آورده‌اند که تصمیم به ادامه زندگی تحصیلی و کاری خود را در کشوری پیشرفته‌تر دارند. یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های ذهنی بسیاری از زوجین که تصمیم به مهاجرت می‌گیرند، اجازه کار همسرشان است. بنابراین، قبل از مهاجرت باید ببینید که کدام کشور‌ها، امکان کار را برای همراهی‌های شما فراهم می‌کنند. در این مطلب، اطلاعات جامعی درباره اجازه کار با ویزای همراه را به شما ارائه می‌دهیم.

ویزای همراه

منظور از ویزای همراه چیست؟

ویزای همراه، برای افرادی صادر می‌شود که جزو اعضای درجه یک متقاضی مهاجرت محسوب می‌شود. همسر، فرزندان و سایر اعضای خانواده‌تان با توجه به شرایط کشور موردنظر می‌توانند قادر به مهاجرت باشند. هدف از ارائه ویزای همراه به دانشجویان این است که دوران تحصیل را در کشوری خارجی با آرامش بیشتر در کنار خانواده خود سپری کنند. البته، در صورتی ویزای همراه به همسر متقاضی اعطاء می‌شود که ازدواج به صورت قانونی و رسمی به ثبت رسیده باشد. همچنین، شخص متقاضی دریافت ویزای همراه برای خانواده ش باید نشان دهد که درآمد و تمکن مالی جهت حمایت از آن‌ها را دارد. علاوه بر ویزای همراه، افرادی که از شرایط مالی خوبی برخوردار هستند، می‌توانند از طریق ویزای تمکن مالی نیز اقدام کنند، که این روش به آن‌ها امکان اقامت در کشور مقصد را بدون نیاز به کار می‌دهد. شرایط اخذ ویزای همراه در هر کشوری با دیگری متفاوت خواهد بود. به همین خاطر، جهت اطلاع از شرایط ویزای همراه در هر یک از کشور‌ها می‌توانید با کارشناسان مهاجرتی در ارتباط باشید.

اخذ ویزای همراه

لیست کشورهای ارائه دهنده ویزای همراه

کشور‌های توسعه یافته برای مهاجرین به همراه خانواده و همسرشان ویزا و حق اقامت را اعطاء می‌کنند. هر یک از کشور‌های مختلف برای امکان کار متقاضی ویزای همراه، شرایط متفاوتی را در نظر می‌گیرند. همین مسأله در انتخاب مقصد مهاجرتی برای افراد نقش زیادی دارد. در این بخش، به بررسی برخی از کشور‌های پیشرفته از نظر ارائه ویزای همراه می‌پردازیم.

شرایط کار ویزای همراه کشور کانادا

بسیاری از مهاجرین ایرانی، کانادا (Canada) را به عنوان مقصد مهاجرتی خود در اولویت قرار می‌دهند. کانادا، این امکان را برای افراد فراهم می‌کند که به همراه اعضای خانواده و همسر خود به این کشور نقل مکان کنند. البته، برای اینکه خانواده و همسرتان به شما در کانادا ملحق شوند، به ویزای همراه احتیاج خواهید داشت. اما آیا همسر دانشجو، مجوز کار به صورت تمام وقت را در کانادا دارد؟ در صورتی که دانشجو در دوره آکادمیک پذیرفته شده و به شکل تمام وقت مشغول به تحصیل باشد، همسرش اجازه کار در کانادا را خواهد داشت. به خاطر داشته باشید که اگر در دوره زبان در کانادا تحصیل کنید، امکان درخواست ویزا برای همسر را نخواهید داشت. اما دریافت ویزای همراه دانشجویی کانادا، مستلزم رعایت چه شرایطی است؟

  • دانشجو باید تمکن مالی کافی برای تأمین مخارج زندگی خود داشته باشد.
  • فرد نباید دارای گواهی سوء پیشینه و پرونده قضایی باشد.
  • حضور شما در کشور کانادا نباید تهدید و خطری برای این کشور باشد.

شرایط کار ویزای همراه هلند

با انتخاب کشور هلند (Netherlands)، شانس بیشتری برای دریافت ویزای همراه خواهید داشت. اما به خاطر داشته باشید که همراهی‌های شما قادر به اشتغال در هلند نیستند. این موضوع باعث می‌شود که بسیاری از افراد سایر کشور‌ها را جهت مهاجرت انتخاب کنند.

شرایط کار ویزای همراه کشور اسپانیا

در اسپانیا (Spain) نیز مهاجرین شانس متوسطی برای اخذ ویزای همراه خواهند داشت. در واقع، شما باید شرایط و الزامات خاصی را برای دریافت ویزای همراهی کشور اسپانیا رعایت کنید. به عنوان فردی که ویزای همراه اسپانیا را دارد، حق اشتغال در این کشور را نخواهید داشت.

شرایط کار ویزای همراه مجارستان

مجارستان (Hungary) از مقاصد برتر برای مهاجرت به همراه اعضای خانواده محسوب می‌شود. متقاضیان مهاجرت به مجارستان، شانس بیشتری برای اخذ ویزای همراه خواهند داشت. همراهی‌های شما با دریافت روادید مجارستان می‌توانند در این کشور مشغول به کار و تحصیل شوند. بنابراین، اگر به فکر گزینه‌ای مناسب برای اشتغال و تحصیل با استفاده از ویزای همراهی هستید، مجارستان را انتخاب کنید.

شرایط کار ویزای همراه ایتالیا

کشور ایتالیا (Italy)، شانس متوسط در اخذ ویزای همراه را به متقاضیان ارائه می‌دهد. همراه دانشجو در شرایط خاص می‌تواند اجازه کار در ایتالیا را داشته باشد. در واقع، دانشجویان در دوران تحصیل در ایتالیا می‌توانند برای اعضای خانواده‌شان نیز ویزای همراهی دریافت کنند. برای اینکه شانس بیشتری برای دریافت ویزای همراه داشته باشید، می‌توانید سایر کشور‌های خارجی را به عنوان مقصد خود در نظر بگیرید. به خاطر داشته باشید که با مهاجرت به ایتالیا، امکان اقدام همزمان برای ویزای همراه دانشجویی وجود ندارد.

شرایط کار ویزای همراه در آمریکا

شخصی که از طریق ویزای همراه به آمریکا (America) مهاجرت می‌کند، اجازه کار در این کشور را ندارد. همراه دانشجو می‌تونه با دریافت پیشنهاد شغلی و جاب آفر از طرف کارفرما و دریافت تأییدیه‌های لازم برای تبدیل ویزای همراه به کاری در آمریکا اقدام کند.

شرایط کار ویزای همراه آلمان

همسر دانشجو با دریافت ویزای همراه می‌تواند به صورت تمام وقت در آلمان (Germany) کار کنند. در برخی از شرایط نیز متقاضی باید مدرک زبان آلمانی داشته و به این زبان مسلط باشد. بنابراین، قبل از مهاجرت با استفاده از ویزای همراه به آلمان بهتر است که تسلط کافی به زبان آلمانی پیدا کنید. به خاطر داشته باشید که تحصیل در آلمان رایگان است. همچنین، با کار دانشجویی می‌توانید برخی از هزینه‌ها و خرج و مخارج زندگی را تأمین کرده و قسمت بزرگتری از هزینه‌ها را با اجازه کار همسرتان فراهم کنید. همسر دانشجو در آلمان می‌تواند با دریافت پیشنهاد در موقعیت شغلی موردنظر خود مشغول به کار شود. امکان اقدام همزمان با ویزای تحصیلی برای دریافت روادید همراه وجود دارد؛ اما پیشنهاد می‌شود که بعد از ورود به عنوان دانشجو به آلمان برای اخذ ویزای همراه درخواست دهید.

شرایط ویزای همراه استرالیا

استرالیا از کشور‌هایی است که به همسر دانشجویان بین‌الملل، ویزای همراه ارائه می‌دهد. به منظور بالا بردن شانس‌تان برای دریافت ویزای همراهی نباید به صورت همزمان با روادید تحصیلی اقدام کنید. همسر متقاضی تحصیل در استرالیا (Australia) می‌تواند به عنوان همراهی، تا مدت ۲۰ ساعت در طول هفته را اشتغال داشته باشد. در واقع، همسر دانشجو در زمینه اشتغال در استرالیا محدودیتی نخواهد داشت.

شرایط ویزای همراه کشور انگلستان

کشور انگلستان (England) نیز امکان دریافت ویزای همراه را برای همسر دانشجویان فراهم کرده است. در واقع، دولت انگلستان جهت تأمین شرایط بهتر برای دانشجویان تصمیم گرفته است که ویزای همراه را به آن‌ها ارائه دهد. همسر متقاضی با ویزای همراهی محدودیتی برای اشتغال در انگلستان نخواهد داشت.

شرایط کار ویزای همراه کشور فرانسه

ویزای همراه (France) برای همسر کسانی صادر می‌شود که به دلیل اشتغال یا تحصیل به کشور‌های خارجی مهاجرت می‌کنند. با انتخاب کشور فرانسه، شانس متوسطی در اخذ ویزای همراه خواهید داشت. به خاطر داشته باشید که همراه دانشجو، اجازه کار و کسب درآمد در این کشور را ندارد. بنابراین، باید به فکر انتخاب کشوری غیر از فرانسه برای مهاجرت به همراه اعضای خانواده‌تان باشید. با این حال، شهرهای توریستی فرانسه مانند پاریس، نیس، لیون و مارسی همچنان یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی و گردشگری است که به دلیل جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی، بسیاری از افراد را به خود جذب می‌کند.

مهاجرت به خارج از کشور

دریافت ویزای همراه برای متقاضیان انواع روش‌های مهاجرتی

متقاضیان ویزا‌های تحصیلی، کاری و سرمایه‌گذاری هر کدام از کشورهای خارجی می‌توانند ویزای همراه نیز دریافت کنند. خانواده دانشجویان می‌توانند به آن‌ها در کشور موردنظر ملحق شوند تا بدون دغدغه پروسه تحصیلی را پشت سر بگذارند. البته، به خاطر داشته باشید که شانس دریافت ویزای همراه در برخی از کشور‌ها کمتر است. به علاوه، در صورت داشتن جاب آفر می‌توانید وارد کشور مقصد شده و برای خانواده‌تان نیز ویزای همراهی دریافت کنید.

بهترین بازه زمانی برای درخواست ویزای همراه

با توجه به قوانین کشور‌ها باید در بازه زمانی متفاوتی برای اخذ ویزای همراه اقدام کنید. با این حال، اخذ ویزای همراه کشور‌هایی از قبیل فنلاند، اتریش و سوئد به صورت همزمان با ویزای تحصیلی امکان‌پذیر است. در واقع در برخی از کشور‌ها می‌توانید همزمان با ویزای کاری، تحصیلی و… برای دریافت ویزای همراه نیز درخواست دهید. اما امکان دریافت ویزای همراه کشور‌های دیگر از قبیل کانادا، آلمان، استرالیا و… با فاصله چند ماه از ویزای تحصیلی وجود دارد.

تمکن مالی؛ مهمترین شرط دریافت ویزای همراه

یکی از مدارکی که به سفارت کشور مورد نظر ثابت می‌کند که قدرت پرداخت هزینه‌های زندگی را دارید، تمکن مالی و صورتحساب بانکی است. در حقیقت، به عنوان مقیم خارج از کشور باید این موضوع را ثابت کنید که قدرت کافی برای ساپورت مالی از همراهی‌های خود را دارید.

درخواست ویزای همراه

نحوه درخواست ویزای همراه به چه صورت است؟

به منظور دریافت ویزای همراه باید چند مرحله را پشت سر گذاشته و الزاماتی را نیز رعایت کنید. در این بخش به بررسی نحوه درخواست ویزای همراه خواهیم پرداخت. با این حال، جهت اطلاع دقیق‌تر درباره نحوه درخواست روادید می‌توانید با تیم مهاجرتی مهاجر گلوبال در ارتباط باشید.

  • در مرحله اول، یکی از اعضای خانواده شما باید با هدف تحصیل یا اشتغال به خارج از کشور مهاجرت کرده باشد.
  • در مرحله بعد باید مدارک خود را به همراه ترجمه رسمی برای اخذ ویزای همراه آماده کنید. از اصلی‌ترین مدارک می‌توان به سند ازدواج یا تولد فرزند برای دریافت این نوع روادید اشاره کرد.
  • سپس باید فرم ویزای همراهی را تکمیل کرده و هزینه‌های مربوطه را نیز پرداخت کنید.
  • بعد از آماده‌سازی مدارک باید برای اخذ وقت سفارت جهت دریافت ویزای همراهی اقدام کنید.
  • در مرحله بعد باید منتظر اعلام نتیجه سفارت بدانید و در صورت موافقت با درخواست‌تان به کشور مقصد مهاجرت کنید.
  • اگر درخواست ویزای همراه ریجکت شد، امکان ثبت اعتراض نیز وجود دارد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای همراه

به منظور دریافت ویزای همراه باید اسناد و مدارکی را ارائه دهید. در جدول زیر لیستی از اسناد و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای همراه را برای شما تهیه کرده‌ایم؛ با این حال جهت دریافت جزئیات بیشتر با مؤسسات مهاجرتی در ارتباط باشید.

  • مدارک شناسایی مانند گذرنامه و شناسنامه
  • سند تمکن مالی
  • تکمیل فرم درخواست روادید
  • مدارک اثبات‌کننده ازدواج
  • گواهی عدم سوء پیشینه

اعتراض به ریجکتی ویزای همراه

در صورتی که ویزای همراه شما به دلایل مختلف ریجکت شود، قادر به ثبت اعتراض خواهید بود. شما می‌توانید در بازه زمانی مشخص، نامه اعتراض خود را به ریجکتی روادید ثبت کنید. در این پروسه اعتراض به ریجکتی، کارشناسان و وکلای باسابقه مهاجر گلوبال در کنار شما خواهند بود.

مهاجرت با استفاده از ویزای همراه

سخن آخر

شما می‌توانید با همسر خود به کشور‌های کانادا، آمریکا، آلمان، ایتالیا، مجارستان، اسپانیا، هلند، فرانسه و… مهاجرت کنید. همچنین، همراهی‌های شما در حین زندگی در کانادا و آلمان می‌توانند مشغول به کار شوند؛ در واقع، با کمک آن‌ها می‌توانید بخشی از مخارج زندگی‌تان را تأمین کنید. اما برخی از کشور‌های خارجی، امکان دریافت ویزای همراه را برای متقاضیان فراهم نمی‌کنند. جهت تسهیل پروسه مهاجرت از طریق ویزای همراه و اطلاع از کشور‌های ارائه دهنده این ویزا و شرایط اشتغال همسرتان در کشور مقصد با تیم مهاجر گلوبال تماس بگیرید. کارشناسان مهاجر گلوبال به صورت شفاف به سؤالات شما در زمینه ویزای همراه پاسخ خواهند داد. از آنجایی که اخذ ویزای همراه ممکن است که چالش برانگیز و پروسه طولانی باشد، باید از کمک مشاورین حقوقی بهره‌مند شوید. با سپردن پروسه اخذ ویزای همراهی به مهاجر گلوبال دیگر لازم نیست که دغدغه‌ای در این زمینه داشته باشید. همچنین، طبق آمار ایرانیان خارج از ایران، کشورهایی مانند کانادا، آلمان و فرانسه از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی ایرانیان هستند که تسهیلاتی مانند ویزای همراه، اقامت راحت‌تری را برای خانواده‌ها فراهم می‌کنند.

سؤالات متداول

آیا در همه کشور‌ها به افراد دارای ویزای همراه، اجازه کار داده می‌شود؟

خیر. برخی از کشور‌ها، امکان کار با ویزای همراه را برای متقاضیان فراهم کرده‌اند.

آیا شرایط تمام کشور‌ها برای ارائه ویزای همراه یکسان است؟

خیر. هر کشوری، شرایط و الزامات متفاوتی را برای دریافت ویزای همراه در نظر گرفته است.

در کدام کشور‌ها، دارندگان ویزای همراه مجوز کار دریافت می‌کنند؟

با مهاجرت به کشور‌های کانادا و آلمان برای افراد دارای ویزای همراه، امکان اشتغال نیز فراهم می‌شود.

هزینه صدور ویزای همراه چقدر است؟

هزینه صدور ویزای همراه در کشور‌های مختلف با توجه به قوانین آن‌ها متغیر است.

ویزای همراه به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟

ویزای همراه به فرزندان، همسر و والدین متقاضی مهاجرت تعلق می‌گیرد؛ البته این موضوع به شرایط کشور مدنظر نیز بستگی دارد.

آیا متقاضیان برای دریافت ویزای همراه حتماً باید مدرک زبان ارائه دهند؟

خیر. متقاضیان ویزای همراه می‌توانند بدون احتیاج به مدرک زبان برای دریافت این نوع روادید اقدام کنند. البته، برای دریافت ویزای همراه آلمان، داشتن مدرک زبان آلمانی مورد نیاز است.

منابع: permitsfoundation.com | contentholic.com | instagram.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *